Home FEATURED Απ’ εκεί που σταμάτησε πέρσι!

Απ’ εκεί που σταμάτησε πέρσι!


Γουίλι Σεμέδο είναι και… ότι θέλει κάνει!

Ο Αφρικανός εξτρέμ στην πρώτη του χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, ενώ δείχνει και στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου και στα πρώτα παιχνίδια της Ευρώπης ότι, θα είναι και πάλι από αυτούς που θα ξεχωρίσουν με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο MVP του παιχνιδιού της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο την Τορπέντο Κουταίσι, Γουίλι Σεμέδο, ήταν ο εμπνευστής όλων των επιθετικών προσπαθείων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, “βασανίζοντας” σε πάρα πολλές περιπτώσεις την άμυνα των Γεωργιανών.

Βλέποντας και τις καλύτερες στιγμές του Σεμέδο στο βίντεο που ετοίμασε η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον ποδοσφαιριστή μας, η μπάλα πήγε πάρα πολλές φορές στα πόδια του και μια από αυτές κατάφερε να δώσει την ασίστ στον Στεπίνσι, ενώ έβαλε και το όνομα του στους σκόρερ νικώντας τον αντίπαλο κήπερ από το σημείο του πέναλτι.

Σίγουρα η εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Τορπέντο, αλλά και η ανάδειξη του ως MVP, θα του δώσει τεράστια ψυχολογία και θα του βάλει “φτερά” στα πόδια ενόψει της συνέχεια και συγκεκριμένα για τον αγώνα με την Φέχερβαρ, όπου και εκεί θα χρειαστεί να κάνει παρόμοια εμφάνισ, για να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τον στόχο της.