Home TOP NEWS Ένας Σίμιτς να τον πιείς στο ποτήρι!

Ένας Σίμιτς να τον πιείς στο ποτήρι!

Ο Βέλικο Σίμιτς είναι αναμφίβολα ο παίκτης που τραβάει τα βλέμματα σε κάθε αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει αφήσει πίσω του την περσινή μέτρια σεζόν και από την αρχή των φετινών υποχρεώσεων παρουσιάζεται εντελώς ανανεωμένο και αλλαγμένος.


Ο Σίμιτς έχει διακριθεί σε σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μας, με αποκορύφωμα την εμφάνισή του απέναντι στη Φέχερβαρ, όπου κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Η εξαιρετική του φόρμα συνεχίστηκε και στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, όπου ήταν και πάλι από τους κορυφαίους έστω κι να δεν έγραψε το όνομα του στους σκόρερ, θα μπορούσε να το πράξει όμως φάνηκε άτυχος στην φάση του 84ου λεπτού.

Ξεκινώντας στη φυσική του θέση ως αριστερό εξτρέμ, μετακινήθηκε αργότερα στο δεξί φτερό της επίθεσης, όπου δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Εθνικού Άχνας, είχε μια μεγάλη ευκαιρία όπως σημειώσαμε πιο πάνω, ενώ λίγο μετά με μια έξοχη ενέργεια βοήθησε τον Αλιούμ να βγει στην αντεπίθεση, κερδίζοντας έτσι το χειροκρότημα και γνωρίζοντας την αποθέωση από την κερκίδα.

Ο στόχος του Σίμιτς είναι να διατηρήσει αυτό το υψηλό επίπεδο απόδοσης και να συνεχίσει να ανεβαίνει, κάτι που αν καταφέρει, θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της και βέβαια, θα συνεχίσει να εισπράττει το θαυμασμό και την αποθέωση από τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.