Home FEATURED Με το μυαλό καρφωμένο στην Φέχερβαρ!

Με το μυαλό καρφωμένο στην Φέχερβαρ!

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, πήραν κάποιες σημαντικές και παράλληλα πολύτιμες ανάσες μετά το ταξίδι στην Γεωργία και το παιχνίδι με την Τορπέντο και τώρα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις, για την επόμενη πρόκληση στην Ευρώπη που ακούει στο όνομα Φέχερβαρ.


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι πρωταθληματος της Φέχερβαρ το Σάββατο(03/08) και κατέγραψε αρκετά πράγματα στα μπλοκάκια του, τα οποία θα τα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν από σήμερα (04/08) και μέχρι την Τετάρτη που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει του αγώνα με την Φέχερβαρ, ο Μασούρας αναμένεται να είναι εκτός επιλογών του Λιθουανού κόουτς και στην θέση του θα χρησιμοποιηθεί ο Ντιουνκού. Απ’ εκεί και πέρα πιο έτοιμοι είναι οι Ελάντερ και Αλιούμ που δίνουν επιλογές στον τεχνικό της ομάδας μας, ενώ ίσως δούμε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Ομέρ Ατζίλι.

Πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τις δύο νίκες που πέτυχε επί της Τορπέντο, θα πάει την ερχόμενη Πέμπτη(08/08) στο ΓΣΠ με την καλύτερη ψυχολογία για να αντιμετωπίσει τους Ούγγρους και με σύμμαχο τον Πράσινο ΛΑΟ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα πιο πάνω για να εξασφαλίσει το θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι – οφ του Conference League.