Home FEATURED Έξι στα έξι και… άλλες δύο νίκες για να ισοφαρίσει το καλό...

Έξι στα έξι και… άλλες δύο νίκες για να ισοφαρίσει το καλό ξεκίνημα με FK Zalgiris Vilnius

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε το νικηφόρο σερί της χθες βράδυ, καταγράφοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη της σε Ευρώπη και Κύπρο.


Μετά τις διπλές επιτυχίες απέναντι σε Τορπέντο και Φέχερβαρ στα προκριματικά του Europa Conference League, καθώς και τη νίκη επί της Ζίρα, η ομάδα πρόσθεσε στο ενεργητικό της και τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο πρωτάθλημα.

Αυτές οι επιτυχίες φέρνουν τον προπονητή Βάλντας Νταμπράουσκας σε ένα σημαντικό στατιστικό ορόσημο, καθώς έχει καταφέρει να σημειώσει έξι συνεχόμενες νίκες με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με ακόμα δύο νίκες, θα ισοφαρίσει το καλύτερο ξεκίνημά του από την περίοδο που ήταν στον πάγκο της FK Zalgiris Vilnius, ενώ με τρεις επιπλέον νίκες θα το ξεπεράσει.

Αυτή την εβδομάδα, το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει τον επαναληπτικό αγώνα με τη Ζίρα και το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα κι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο της σερί με τον Νταμπράουσκας επίσης να πλησιάζει το σερί του.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν το τέταρτο συνεχόμενο στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρεί ανέπαφη την εστία της, μετά τις δύο αναμετρήσεις με τη Φέχερβαρ και το πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ζίρα.

Διαβάστε κι αυτό:  Διαδοχικές νίκες με άλλες τέσσερεις ομάδες!