Home FEATURED Η διάσκεψη τύπου του Νταμπράουσκας ενόψει Φέχερβαρ – “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και...

Η διάσκεψη τύπου του Νταμπράουσκας ενόψει Φέχερβαρ – “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε μπροστά από τόσο κόσμο”

Ο προπονητής της ομάδας μας, Βάλντας Νταμπράουσκας μιίλησε στα ΜΜΕ ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με την Φέχερβαρ για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.


Αναλυτικά:

Η αρχική τοποθέτηση του Νταμπράουσκας: “Είμαστε έτοιμοι και ενθουσιασμένοι για τον αγώνα. Θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι υποχρέωση μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Μας απομένει μια προπόνηση, πρέπει να κατανοήσουμε όλοι το πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο μας. Είναι μια ενδιαφέρουσα και νεανική ομάδα, είναι τέσσερις αγώνες αήττητη και αυτό την βοηθά να χτίσει αυτοπεποίθηση. Οι λεπτομέρειες θα φέρουν την επιτυχία. Με τον κόσμο στο πλευρό μας και με μια καλή απόδοση, μπορεί να έρθει το θετικό αποτέλεσμα”.

Τα πλεονεκτήματα της Φέχερβαρ: “Είναι μια επικίνδυνη ομαδα, με νεαρούς και… πεινασμένους παίκτες. Έχουν φυσικές δυνάμεις και ενέργεια στο παιχνίδι τους, κινούνται χωρίς καθυστέρηση στο παιχνίδι τους. Έχουν πειθαρχία στον τρόπο που αγωνίζονται και δεν είναι κάτι που βλέπουμε τόσο συχνά. Είναι συμπαγής ομάδα, με κοντά τις γραμμές της και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και τις στατικές φάσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε”.

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εντός και το τι προτιμά; “Δεν παίζει μεγάλο ρόλο, όλες οι ομάδες πλέον κάνουν καλέ αναλύσεις των αντιπάλων τους. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό. Μετά τον αυριανό αγώνα, θα είναι σημαντικό το πώς θα τον αναλύσουμε για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο. Η αγωνιστική παρουσία στους αγώνες, είναι αντανάκλαση της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις”.

Για την ετοιμότητα του Μασούρα:Ήταν άτυχος αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Είναι κοντά στο να επιστρέψει. Προπονείται ατομικά σε φουλ ρυθμούς. Θα δούμε πώς θα πάει σήμερα και θα δείξει αν θα τον συμπεριλάβουμε στην αποστολή. Είναι πιθανόν να γίνουν αλλαγές αλλά ευγενικά σας ζητώ να περιμένετε μέχρι αύριο γιατί έχω ένα μεγάλο ρόστερ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όσοι θα αρχίσουν κι όσοι θα μπουν ως αλλαγή θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας των Ατζίλι – Μουσιαλόφσκι και τις θέσεις που υπολογίζονται: “Με 4-5 προπονήσεις με την ομάδα είναι λογικό να μην είναι έτοιμοι. Θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες για να μπορέσουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτές τις μεταγραφές, δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Ο Ατζίλι αγωνίζεται δεξιά στην επίθεση, ο Μουσιαλόφσκι είναι δεκάρι, αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα, αλλά και στο κέντρο σε ρόλο οκταριού”.

Για το αν υπάρχει πρόταση για τον Κακουλλή και τα μεταγραφικά: “Θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, δεν μπορώ να πω τώρα κάτι. Αναζητούμε έναν επιθετικό”.

Για τον κόσμο: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε μπροστά από τόσο κόσμο. Παίζουμε για τον κόσμο μας. Όσο περισσότερος κόσμος είναι στο γήπεδο, τόσο πιο μεγάλη είναι η χαρά και η απόλαυση για τους ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για αντιμετωπίσεις αυτό το γεγονός, ένα γήπεδο με γεμάτο κόσμο και ωραία ατμόσφαιρα είναι ότι καλύτερο στο ποδόσφαιρο και ασφαλώς σε εμάς και αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις με τίποτα. Όταν έχεις τον κόσμο δίπλα σου είναι πολύ μεγάλη βοήθεια και το έχω πει και στους παίκτες μου όταν παίζουμε με πάθος, με ενέργεια στο παιχνίδι μας, τότε ο κόσμος θα σκοράρει ένα γκολ. Είναι προνόμιο για εμάς να παίζουμε με τον κόσμο μας δίπλα μας”.

Για τις κίτρινες κάρτες: “Είναι μέρος του παιχνιδιού. Στο προηγούμενο παιχνίδι με το τέλος του αγώνα είχαμε τρεις παίκτες με κίτρινες κάρτες τους είχα ζητήσει να παίξουν πιο προσεκτικά και ήρεμα. Γενικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκτελούμε τα καιθήκοντα μας στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι επαφών όσο προσεχτικός και να είσαι θα έρθει κάρτα, οπότε αν συμβεί αυτό θα το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε ένα αρκετά γεμάτο ρόστερ, υπάρχει μεγάλο ανταγωνισμός, έχουμε τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση, οπότε είμαστε αισιόδοξοι αν έχουμε απουσία από κάρτες, ο ποδοσφαιριστής που θα μπει μέσα θα αντικαταστήσει επάξια αυτό που θα απουσιάζει”.

Το κείμενο ανανεώνεται…