Home FEATURED Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η 2η αγωνιστική – Ξεχωρίζει το Ανόρθωση –...

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η 2η αγωνιστική – Ξεχωρίζει το Ανόρθωση – Απόλλωνα [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]

Η 2η αγωνιστική της Stoiximan Cyprus League, άνοιξε χθες βράδυ με την αναμέτρηση του Άρη Λεμεσού και της Ομόνοιας 29Μ, με τους “πράσινους” της Λεμεσού να επικρατούν δύσκολα και να πετυχαίνουν την δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα.


Η δράση στην δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος συνεχίζεται σήμερα με άλλα τρία παιχνίδια τα οποία θα γίνουν σε «Τάσος Μάρκου», Στάδιο «Αλφαμέγα» και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στο Παραλίμνι η ΕΝΠ θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι για τους “βυσσινί” το σημερινό παιχνίδι θα είναι το πρώτο τους στο πρωτάθλημα καθώς αυτό της πρεμιέρας με τον Αποέλ αναβλήθηκε.

Στην Λεμεσό η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με τη νεοφώτιστη Ομόνοια Αραδίππου. Οι “γαλαζοκίτρινοι” που προέρχονται από νίκη στο παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ θα ψάξουν να κάνουν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Απ’ την άλλη η Ομόνοια Αράδιππου θα προσπαθήσει κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο και πάλι να διεκδικήσει κέρδος.

Τέλος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα. Η Ανόρθωση στην πρεμιέρα εξήλθε ισόπαλη με την Ομόνοια Αραδίππου, ενώ ο Απόλλωνας δέχθηκε την ήττα από την ΑΕΚ κι απόψε οι δύο ομάδες θα ψάξουν αμφότερες το πρώτο τους τρίποντο.

Όλα τα σημερινά παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 20:00

Το πρόγραμμα της ημέρας και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Σάββατο, 31 Αυγούστου

20:00 ΕΝΠ – Καρμιώτισσα (Cytavision Sports2HD)
20:00 ΑΕΛ – Ομόνοια Αραδίππου (Cytavision Sports1HD)
20:00 Ανόρθωση – Απόλλωνας (Cablenet)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Άρης – Ομόνοια 29Μ 1-0

Η συνέχεια:

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου

18:30 ΑΕΚ Λάρνακας – Πάφος FC (Cytavision Sports2HD)
20:00 Αποέλ – Εθνικός Άχνας (Cablenet)
20:30 Νέα Σαλαμίνα – ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision Sports1HD)