Home FEATURED Να δείξει ξανά την ανωτερότητα της και να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα!

Να δείξει ξανά την ανωτερότητα της και να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα!

Την περασμένη Πέμπτη (08/08) μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή δεν ήταν άλλη από την ΟΜΟΝΟΙΑ, κατάφερε να επιβληθεί κατά κράτος της Φέχερβαρ, πήρε τη νίκη με 1-0, ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν μετουσιόνωνταν οι ευκαιρίες που χάθηκαν.


Το παιχνίδι του ΓΣΠ ανήκει στο παρελθόν. Τώρα η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει στρέψει αποκλειστικά στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης (14/08) στον οποίο η  θα κληθεί να δείξει την ανωτερότητα της κόντρα στην Φέχερβαρ και να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Σίγουρα το 90λέπτο που απομένει από τις διπλές αναμετρήσεις με τους Ούγγρους αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικό γι’ αύτο άπαντες που θα κληθούν να αγωνιστούν είτε από την αρχή, είτε ως αλλαγή θα πρέπει να επιδείξουν συγκέντρωση και πάθος σε όλο το παιχνίδι.

Στα θετικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι οι τρεις συνεχόμενες νίκες (δύο με Τορπέντο και μία με Φέχερβαρ) ανέβασαν κατακόρυφα και την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών στα ύψη και πάνω σε αυτά θα προσπαθήσουν να χτίσουν και στον επαναληπτικό για να κάνουν το δύο στα δύο με την Φέχερβαρ και το τέσσερα στην Ευρώπη.