Home FEATURED Νταμπράουσκας: “Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος, μπορούσαμε για περισσότερα γκολ”

Νταμπράουσκας: “Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος, μπορούσαμε για περισσότερα γκολ”

Ο προπονητής της ομάδας μας μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Φέχερβαρ παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, σχολιάζοντας τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας μας.


Οι δηλώσεις του:

Αρχικά: “Συγχαρητήρια σε όλους, στην ομάδα, τον κόσμο, την τεχνική ηγεσία. Αυτό είναι η καλή νοοτροπία, γιατί κρατήσαμε μηδέν παθητικό και αυτό δείχνει ότι μεγαλώνουμε. Αν αναλογιστούμε τις πολλές ευκαιρίες που φτιάξαμε, θα σκοράραμε σίγουρα 2-3 γκολ. Στον επαναληπτικό πρέπει να κρατήσουμε συγκέντρωση. Μελετήσαμε τη Φέχερβαρ και πέσαμε μέσα, μια ομάδα πεινασμένη για αυτό και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς προκειμένου να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξεκούραση για αύριο και από μεθαύριο θα δουλέψουμε ξανά.”.

Τι δεν του άρεσε και τι πρέπει να διορθώσει: “Το γεγονός ότι δεν μπήκε πιο πολλές φορές η μπάλα στα δίχτυα. Η αντίπαλος ομάδα ήταν πιο συμπαγής, ο Σεμέδο είχε πολλούς πάνω του, ο μεσαίος έβγαινε μπροστά για να στηρίξει. Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος, ίσως να μπορούσαμε να αυξήσουμε το τέμπο. Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ, ακόμα πιο σημαντικό ότι φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες”.

Τι περιμένει στη ρεβάνς: “Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι, θα είναι στο γήπεδό τους με τον κόσμο του. Ο αντίπαλος θα αναγκαστεί να ανοίξει το παιχνίδι και να βγει μπροστά, θα θέλει προσοχή. Είναι δύο σκέλη: Προσεκτικοί στην άμυνα και γρήγορο ποδόσφαιρο για να σκοράρουμε”.

Για τον Ντιουνκού: “Είναι απλά μια κράμπα, το Σάββατο θα είναι έτοιμος για προπόνηση”.

Το τελευταίο του Κακουλλή, φέρνει δεύτερο στράικερ; Εκτός λίστας ο Μπάκιτς: “Ναι προσπαθούμε να φέρουμε ακόμα ένα. Ο Μπάκιτς είναι εκτός λόγω μη κοινοτικές συμμετοχές. Για τον Κακουλλή δεν σχολιάζω φήμες αλλά επίσημες τοποθετήσεις”.