Home FEATURED Ολοκληρώνει για την πρεμιέρα με τον Εθνικό Άχνας

Ολοκληρώνει για την πρεμιέρα με τον Εθνικό Άχνας


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν ήδη αφήσει πίσω τους το παιχνίδι των πλέι-οφ του Conference League και όλοι επικεντρώνονται τώρα στον αυριανό αγώνα πρεμιέρας με τον Εθνικό Άχνας, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ (25.08, 20:00).

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον προσφυγικό σύλλογο θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα με προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος”. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας και το επιτελείο του πρέπει, σε σύντομο χρονικό διάστημα από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, να καταστρώσουν το πλάνο για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Εβάντρο αποχώρησε με έναν μικρό τραυματισμό στον αγώνα με τη Ζίρα και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί στη σημερινή προπόνηση, προκειμένου ο Λιθουανός τεχνικός να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και είναι στη διάθεση του προπονητή.

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα επιλέξει ο Νταμπράουσκας για το αυριανό πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με στόχο μια νικηφόρα αρχή.