Home TOP NEWS Στο κλαμπ με Μπεργκ και Λένον ο Νταμπράουσκας!

Στο κλαμπ με Μπεργκ και Λένον ο Νταμπράουσκας!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τον σημερινό κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Ζίρα, με την ευκαιρία να γράψει ιστορία.


Μια νίκη απόψε κόντρα στους Αζέρους όχι μόνο θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια στους τρεις προκριματικούς γύρους, αλλά θα την οδηγήσει εκεί αήττητη, καταγράφοντας ένα σημαντικό επίτευγμα στην πορεία προς το League Phase.

Εκτός από την ίδια την ομάδα, ιστορία απόψε θα γράψει ιστορία και ο προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός τεχνικός θα οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στους ομίλους για τέταρτη φορά στην ιστορία της και θα γίνει ο τρίτος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που το καταφέρνει, ακολουθώντας τα βήματα των Χένινγκ Μπεργκ (δύο φορές) και Νιλ Λένον.

Η πρόκριση του Νταμπράουσκας, ωστόσο, ξεχωρίζει, καθώς ήταν η πιο απαιτητική από τις προηγούμενες, αφού δεν είχε την ασφάλεια μιας δεύτερης ευκαιρίας σε περίπτωση αποτυχίας. Ο Λιθουανός τεχνικός, με μεθοδική δουλειά και στρατηγική ανάλυση των αντιπάλων, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες απέναντι στις Τορπέντο και Φέχερβαρ, ενώ ελπίζει ότι θα ολοκληρώσει τη σειρά νικών και κόντρα στη Ζίρα.

Αυτή η πορεία, που τον δικαιώνει και τον γεμίζει χαρά, αποδεικνύει ότι η συμβολή του στην επιτυχία είναι καθοριστική, δίπλα στην αφοσίωση και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.