Home TOP NEWS Το είπε και το έκανε, ας το ξανακάνει!

Το είπε και το έκανε, ας το ξανακάνει!

Ο Μάριους Στεπίνσκι έχει ήδη αγωνιστεί σε τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ, καταφέρνοντας να σκοράρει στα δύο από αυτά.


Στο εκτός έδρας ματς με την Τορπέντο, σημείωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με την ομάδα, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη. Στη συνέχεια, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φέχερβαρ, πέτυχε το δεύτερο του γκολ, χαρίζοντας στην ΟΜΟΝΟΙΑ το προβάδισμα για τον επαναληπτικό αγώνα στην Ουγγαρία.

Με τα δύο συνεχόμενα γκολ του, ο Πολωνός επιθετικός έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του, ενώ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Αυτή τη φόρμα θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης, όπου θα επιδιώξει να κάνει το τρία στα τρία στο σκοράρισμα.

Μετά το ματς με την Τορπέντο, ο Στεπίνσκι έκανε ανάρτηση γράφοντας “Next Goal Fehervar”, κάτι που κατάφερε να πραγματοποιήσει στο πρώτο παιχνίδι. Τώρα, στο επερχόμενο ματς στην Ουγγαρία, θα στοχεύσει να συνεχίσει αυτό το σερί, γνωρίζοντας ότι ένα γκολ του μπορεί να φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι-οφ.

Η σχετική ανάρτηση του πριν από το παιχνίδι με την Φέχερβαρ