Home FEATURED Ακολουθεί μια σειρά αγώνων που η ομάδα θα κληθεί να δείξει μέταλλο...

Ακολουθεί μια σειρά αγώνων που η ομάδα θα κληθεί να δείξει μέταλλο και χαρακτήρα!

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει σε μια σειρά απαιτητικών αγώνων, έχοντας μπροστά της συνεχόμενα ντέρμπι.


Συγκεκριμένα, μετά τη διακοπή, θα υποδεχτεί την ΑΕΚ Λάρνακας στις 16 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την Ανόρθωση στις 21 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στις 27 Σεπτεμβρίου και τον Άρη Λεμεσού στις 5 Οκτωβρίου, ενώ πριν από τον αγώνα με τον Άρη θα παίξει με τη Vikingur στο ΓΣΠ για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League.

Το πρόγραμμα αυτό απαιτεί από την ομάδα να δείξει μέταλλο και χαρακτήρα νικητή, καθώς οι αγώνες με αυτές τις ομάδες θα καθορίσουν τη βαθμολογική της πορεία στο πρωτάθλημα. Σίγουρα κάθε αντίπαλος είναι δυνατός και έχει στόχους, και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστεί αγωνιστική πειθαρχία και μέγιστη προσπάθεια για να πετύχει θετικά αποτελέσματα και να δημιουργήσει αποστάσεις από τους ανταγωνιστές της.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, μετά το απαραίτητο διάλειμμα, επιστρέφουν στις προπονήσεις από σήμερα για να προετοιμαστούν για τα επόμενα δύσκολα ματς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επικεντρώνεται στο να παίρνει το ζητούμενο σε κάθε παιχνίδι, με στόχο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου, έχοντας ήδη επιτύχει τον πρώτο στόχο της εισόδου στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.