Home FEATURED Αύριο ανάσες κι από την Πέμπτη φουλ για ΑΕΚ

Αύριο ανάσες κι από την Πέμπτη φουλ για ΑΕΚ

Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον επικείμενο αγώνα της Δευτέρας (16/09) κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς.


Οι ποδοσφαιριστές μας θα προπονηθούν και σήμερα, ενώ αύριο(11/09) θα τους δοθεί ρεπό από την τεχνική ηγεσία. Από την Πέμπτη, η ομάδα θα επανέλθει δυναμικά στις προπονήσεις, με στόχο να προετοιμαστεί κατάλληλα για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο φετινό πρωτάθλημα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται και επιστροφή των υπόλοιπων Διεθνών Ανδρέου, Σεμέδο και Κίτσου, οι οποίοι ολοκληρώνουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους οι προαναφερομένοι θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα για να ξεκινήσουν προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα αξιολογήσει την κατάσταση των Χάμπου, Μασούρα και Ελάντερ, που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, ώστε να αποφασίσει αν θα τους έχει διαθέσιμους. Επιπλέον, θα αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Λοΐζο Λοΐζου, ο οποίος αγωνίστηκε στο ματς της Εθνικής Κύπρου κόντρα στο Κόσοβο.

Μέχρι την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι, θα γνωρίζουμε τα αγωνιστικά δεδομένα και τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεσή του ο Λιθουανός τεχνικός, με την ομάδα να στοχεύει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.