Home FEATURED Η αποστολή για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν – Με 23 ποδοσφαιριστές...

Η αποστολή για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν – Με 23 ποδοσφαιριστές κόντρα στην ΑΕΚ!

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος” η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί αύριο στο ΓΣΠ έχοντας στην αποστολής της συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν για προληπτικούς λόγους οι Μασούρας, Λοίζου και Ατζίλι.

Η ενημέρωση:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (16/09) αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νικολάου, Νεοφύτου, Αλιούμ.

Προληπτικά εκτός αποστολής έμειναν οι Μασούρας, Λοΐζου και Ατζίλι.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.