Home FEATURED Και τώρα ξανά Ευρώπη!

Και τώρα ξανά Ευρώπη!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν πίσω τους το νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΛ και όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» έχουν ήδη έχουν επικεντρωθεί στον πρώτο αγώνα για την League Phase του Conference League.


Στην ομάδα μας λοιπόν, έχουν στρέψει από την Παρασκευή το βράδυ κι έπειτα την προσοχή τους στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Conference League με την Βίκινγκουρ, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (03/10) στο ΓΣΠ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στις επόμενες προπόνησεις που θα ακολουθήσουν για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι θα έχει στραμμένη την προσοχή του στους τραυματίες, Μασούρα και Μουσιαλόφσκι για να ξέρει αν θα μπόρει να τους υπολογίζει για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ αύριο αναμένεται και η ενημέρωση για τον Σεμέδο ο οποίος ίσως χρειαστεί να απουσιάσει για κάποιο διάστημα μετά τον τραυματισμό που είχε στο ματς με την ΑΕΛ.

Την ώρα που η ομάδα μας προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Conference League, προετοιμάζεται κι ο Πράσινος ΛΑΟΣ, ο οποίος την Πέμπτη αναμένεται να δώσει μαζικά το παρών του στο ΓΣΠ για να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας στο θετικό αποτέλεσμα.