Home FEATURED Κούσουλος: «Ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες – Είναι απίστευτη η εκτίμηση...

Κούσουλος: «Ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες – Είναι απίστευτη η εκτίμηση που έχω και μου έχει ο Φαμπιάνο»


Ο αρχηγός της ομάδας μας, Ιωάννης Κούσουλος, παραχώρησε δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ήττα από την Ανόρθωση. Σίγουρα σήμερα δεν μας επηρέασε το γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή, σημαντικό είναι το γεγονός ότι σκοράραραμε στο πρώτο ημίχρονο προς το τέλος. Ελέγχαμε το παιχνίδι, είμασταν σε καλή μέρα, φτιάξαμε πολλές φάσεις, σκοράραραμε και δίκαια κερδίσαμε. Ξεκούραση τώρα και από Κυριακή ξεκινούμε να προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Πέμπτης με ξεκάθαρο στόχο τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο μας και με τον Άρη ένα δύσκολο παιχνίδι μετά, όμως πρώτα προέχει το παιχνίδι της Πέμπτης.»

Για την κίνηση του Φαμπιάνο με το περιβραχιόνιο: «Είναι θέμα σεβασμού, είναι απίστευτη η εκτίμηση που έχω και μου έχει ο Φαμπιάνο. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Είναι και στοιχείο του κλίματος στα αποδυτήρια και μήνυμα να είμαστε όλοι μαζί.

Μαζί με τον κόσμο είμαστε πολύ δυνατοί, τους θέλουμε δίπλα μας ιδιαίτερα στα δύσκολα και η ομάδα προσφέρει χαρά στον κόσμο με τον τρόπο που αγωνίζεται. Θέλω να συνεχίσει αυτό και να είναι κοντά μας και εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας»