Home FEATURED O απολογισμός της 3ης αγωνιστικής

O απολογισμός της 3ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα -Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]

Με το παιχνίδι της ομάδα μας κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας έπεσε το βράδυ της Δευτέρας η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.


Η αγωνιστική δράση στην τρίτη στροφή του πρωταθλήματος άνοιξε το Σάββατο με τρία παιχνίδια που έγιναν σε Δάσακι της Άχνας, “Αμμόχωστος – Επιστροφή” και “Στέλιος Κυριακίδης”.

Εθνικός Άχνας – Νέα Σαλαμίνα 2-3

Στο Δασάκι της Άχνας έγινε ωραίο παιχνίδι με δύο ανατροπές το 0-1 της Νέας Σαλαμίνας έγινε 2-1 και μέχρι την λήξη οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν αυτοί την ανατροπή και πήραν το τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Καρμιώτισσα – Αποέλ 0-3

Ο Αποέλ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Καρμιώτισσα και με τρία γκολ στο β’ μέρος του αγώνα με την Καρμιώτισσα κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Πάφος FC – Ανόρθωση 3-1

Η Πάφος FC κατάφερε την επιστροφή στο “σπίτι” της να την συνοδεύσει και με νίκη. Η ομάδα του Καρσέδο νίκησε με 3-1 την Ανόρθωση κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα (χρωστάει παιχνίδι). Η Ανόρθωση για άλλο ένα παιχνίδι έμεινε με άδεια χέρια και στον ένα βαθμό.

Ομόνοια 29Μ – ΕΝΠ 0-1

Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες της πρώτης κατηγορίας αναμετρήθηκαν μεταξύ τους με την ΕΝΠ να καταφέρνει έστω και δύσκολα να παίρνει το τρίποντο, το οποίο ήταν και το πρώτο της στο πρωτάθλημα. Η Ομόνοια 29Μ για τρίτο σερί ματς δεν μπορεί να πάρει βαθμό και είνα η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρώταθλημα.

Απόλλωνας – ΑΕΛ (Αναβλήθηκε)

Το παιχνίδι του Απόλλωνα με την ΑΕΛ αναβλήθηκε.

Ομόνοια Αραδίππου – Άρης 0-3

Το σύνολο του Σπιλέφσκι δεν έδωσε δικαιώματα στην Ομόνοια Αραδίππου, κατάφερε να επικρατήσει με 0-3 και να πανηγυρίσει την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα. Η τρίτη νεοφώτιστη ομάδα του πρωταθλήματος παρέμεινε στον βαθμό που κέρδισε από το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 1-0

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και τα βρήκε σκούρα κόντρα στους “κιτρινοπράσινους” κατάφερε με ένα “χρυσό” γκολ του Εβάντρο Κόστα να πάρει το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς της νίκης συνεχίζοντας με το απόλυτο στο πρώταθλημα. Η ΑΕΚ του Μπεργκ σε τρία παιχνίδια μετρά δύο ήττες και μία νίκη και μόλις τρεις βαθμούς.

Η βαθμολογία:

Η συνέχεια:

18.09.2024 (Τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν)
ΕΝΠ – Αποέλ
Πάφος FC – Νέα Σαλαμίνα

4η αγωνιστική:

20.09.2024
Καρμιώτισσα – Ομόνοια 29Μ

21.09.2024
Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ
Άρης – Απόλλωνας

22.09.2024
ΑΕΚ – Εθνικός Άχνας
Αποέλ – Νέα Σαλαμίνα
ΑΕΛ – Πάφος FC

23.09.2024
ΕΝΠ – Ομόνοια Αραδίππου