Home FEATURED Οι δηλώσεις του Κετσπάγια και του Τζιωνή για τον αγώνα με την...

Οι δηλώσεις του Κετσπάγια και του Τζιωνή για τον αγώνα με την Λιθουανία!

Τιμούρ Κετσπάγια και Μαρίνος Τζιωνής μίλησαν σε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Λιθουανία.

Ο κ. Κετσπάγια χαρακτήρισε ως σημαντικό τον αγώνα, προκειμένου η Εθνική μας να ξεκινήσει θετικά τη νέα διοργάνωση του Nations League. Ανέφερε ότι προκάλεσε κάποια αναστάτωση το γεγονός ότι άλλαξε την τελευταία ημέρα το γήπεδο, όμως αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες και θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα μας. Στάθηκε στις απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά όπως είπε, αυτό θα συμβαίνει πάντα με την Εθνική και πως θα πρέπει να επιλέξει τους έντεκα πιο έτοιμους για να αγωνιστούν.


Μετά από ερώτηση, είπε πως θα στηριχθεί, τουλάχιστον όσον αφορά την αρχική εντεκάδα, σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστικά λεπτά στην Ευρώπη ή στο πρωτάθλημα και ανέφερε πως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, με δύο αγωνιστικές να έχουν παιχθεί στην Κύπρο, δεν είναι δυνατό η ομάδα μας να είναι έτοιμη 100%.

“Δεν έχουμε έρθει εδώ για να περάσουμε την ώρα μας. Ήρθαμε για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κετσπάγια.

Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Μαρίνος Τζιωνής.

“Είναι σημαντικό να δείξουμε, ότι είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε κάτι από το παιχνίδι. Είναι στα δικά μας πόδια, είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι με την Εθνική”.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι επέστρεψε στην Εθνική μετά από ένα περίπου χρόνο, ο Τζιωνής δήλωσε:

“Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να έρχομαι στην Εθνική. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για ένα ποδοσφαιριστή να επιλέγεται στην Εθνική του ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της”.