Home TOP NEWS Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ανόρθωση

Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ανόρθωση

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν απόψε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Ανόρθωση, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League by stoiximan.


Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας θα ταξιδέψει αύριο (21/09) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με πολύ καλή ψυχολογία από τη νίκη με την ΑΕΚ που της έδωσε το τρίτο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να το εκμεταλλευτεί αυτό για να βάλει στην τσέπη τους άλλο ένα τρίποντο.

Η Ανόρθωση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, μετρά μια ισοπαλία και δύο ήττες, ωστόσο δεν παύει να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ο οποίος θα παίξει μάλιστα το παιχνίδι στην έδρα του, γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η σημερινή προπόνηση θα κρίνει πολλά για τους τραυματίες, Μασούρα, Ατζίλι και Λοίζου. Οι δύο πρώτοι είναι αμφίβολοι, ωστόσο η συμπερίληψη τους ή μη θα αποφασιστεί σήμερα, πιο δύσκολα προλαβαίνει το παιχνίδι ο νεαρός Κύπριος μεσοεπιθετικός.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης θα γίνει γνωστή η αποστολή και οι ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την ομάδα μας στην Λάρνακα για το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στην σεζόν.