Home FEATURED Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα (15/09) το απόγευμα την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League.

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Εθνικό Άχνας (1η αγωνιστική) και Νέα Σαλαμίνα (2η αγωνιστική), η ομάδα μας θα κατέβει στον αυριανό αγώνα με την καλύτερη  ψυχολογία, στοχεύοντας σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσει δυναμικά τη σειρά των ντέρμπι.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος για να δουλέψει σε τομείς που χρειάζονται βελτίωση, ενώ οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν διεθνείς υποχρεώσεις πήραν τις απαραίτητες ανάσες για το απαιτητικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει σε Κύπρο και Ευρώπη.

Η σημερινή τελευταία προπόνηση θεωρείται κρίσιμη, καθώς θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τραυματιών. Οι Μασούρας, Χάμπος και Ελάντερ δείχνουν σημάδια βελτίωσης, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Ατζίλι και Λοΐζου, με την απόφαση να λαμβάνεται μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση, θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί στο ΓΣΠ για το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν.