Home FEATURED Παιχνίδια όπως αυτά που ακολουθούν θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ψυχολογίας και...

Παιχνίδια όπως αυτά που ακολουθούν θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησής!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (16/09) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.


Το παιχνίδι απέναντι στους “κιτρινοπράσινους” της Λάρνακας θα αποτελέσει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και την αρχή μιας σειράς σημαντικών αναμετρήσεων, καθώς στη συνέχεια ακολουθούν αγώνες με την Ανόρθωση (εκτός), την ΑΕΛ (εντός) και τον Άρη (εκτός).

Άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” και όλοι όσοι απαρτίζουν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στοχεύουν σε μια νικηφόρα είσοδο σε αυτή την απαιτητική σειρά αγώνων, κάτι που θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησής τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν διεθνείς υποχρεώσεις εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή για να ξεκουραστούν, και τώρα όλοι βρίσκονται ξανά στις προπονήσεις, προετοιμαζόμενοι για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο θα επιδιώξουν να “χτυπήσουν” το θετικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενοι και τον παράγοντα έδρα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν αποδείξει, τόσο στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με Τορπέντο, Φέχερβαρ και Ζίρα, όσο και στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ότι διαθέτουν την ικανότητα να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει και η επιδιώξη όλων είναι να συνεχίσουν το ίδιο και στα τέσσερα ντέρμπι που έπονται.