Home FEATURED Post game: Valdas way σε πλήρη εφαρμογή!

Post game: Valdas way σε πλήρη εφαρμογή!


Σε μια βραδιά που έδειχνε να στραβώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε την  ψυχική δύναμη και τη λύση για να περάσει αλώβητη από μια δύσκολη έδρα.


Το… Valdas Way εφαρμόστηκε σε  μια δύσκολη έδρα και η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τη νίκη με το στυλ και την φιλοσοφία του Νταμπράουσκας, παρά τις αναποδιές και τα εμπόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το τριφύλλι επικράτησε με 2-3 της Νέας Σαλαμίνας σε ένα παιχνίδι όπου προηγήθηκε νωρίς όμως μέχρι το 36′ έμεινε πίσω στο σκορ μέσα από δύο στημένα. Παράλληλα μέχρι το ημίωρο έχασε Κούσουλο και Ελάντερ με τραυματισμό αναγκάζοντας τον Νταμπράουσκας να χρησιμοποιήσει δύο από τις αλλαγές του νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η πίεση ήταν ασφυκτική αναγκάζοντας την Νέα Σαλαμίνα να κλειστεί στα καρέ της. Το τριφύλλι δεν πανικοβλήθηκε, το πλάνο του Νταμπράουσκας δεν άλλαξε ακόμη κι όταν έμοιαζε να τελειώνει ο χρόνος και στο τέλος δικαιώθηκε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε στρωτό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι την σωστή δουλειά που γίνεται στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Στεπίνσκι πήρε το όπλο του στο φινάλε και με δύο σεντερφορίσια γκολ μας υπενθύμισε για ακόμη μια φορά ότι μέσα στο κουτί είναι κίλερ. Άξιος συμπαραστάτης του ο Σίμιτς που σέρβιρε δυο γκολ και ήταν σε ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετικός.

Σε τέτοια παιχνίδια φαίνεται το μέταλλο και ο χαρακτήρας και η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε άριστα σε αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες ακολούθησαν κατά γράμμα το πλάνο, δεν άρχισαν απλά τις μακρινές μπαλιές στο φινάλε και με σωστό τρόπο έψαξαν την ανατροπή.

Θα έρθουν οι δύσκολες βραδιές, θα έρθουν και οι μέρες όπου δεν θα μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα, θα γίνουν και λάθη. Το σημαντικό είναι να μην επικρατεί πανικός και να μας κυριεύει το άγχος και αυτό ήταν που άρεσε στον Νταμπράουσκας.

Στα αρνητικά τα δύο γκολ που δεχθήκαμε από στημένα και το άγχος στα τελευταία λεπτά μετά το 2-3 όπου χρειάστηκε ο Φαμπιάνο να κάνει μια μεγάλη απόκρουση για να φύγουμε με το τρίποντο από τη Λάρνακα.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε με άριστα το πρώτο δύσκολο κομμάτι της σεζόν πετυχαίνοντας τον στόχο στην Ευρώπη και το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Ώρα για ξεκούραση πλέον αφού ακολουθεί η διακοπή και στη συνέχεια θα έρθει ακόμη πιο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα.