Home TOP NEWS Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου

Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, βρίσκεται πλέον στην τελική της φάση.


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας και το τεχνικό επιτελείο έχουν επικεντρωθεί στο να διορθώσουν αδυναμίες που παρατηρήθηκαν κατά τη νίκη επί της ΑΕΚ, με στόχο το Σάββατο η ομάδα να εμφανιστεί πιο δυνατή και συγκροτημένη, διεκδικώντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Μασούρας και Ατζίλι παραμένουν αμφίβολοι, με την κατάστασή τους να επανεκτιμάται στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ ο Λοΐζος Λοΐζου φαίνεται πως θα μείνει εκτός για το προσεχές παιχνίδι.

Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο ο Λιθουανός τεχνικός να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η ομάδα έδειξε σημάδια κόπωσης στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ, κάτι που επηρέασε την ικανότητά της να κρατήσει την μπάλα και να επιβάλει το παιχνίδι της.

Στην τελευταία προπόνηση που θα είναι αύριο ο Νταμπράουσκας θα επιλέξει και το πλάνο που θα ακολουθήσει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για να “χτυπήσει” το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο στην φετινή σεζόν με το οποίο η ομάδα μας θα συνεχίσει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα.