Home FEATURED Θέλει την 5η νίκη στο ΓΣΠ!

Θέλει την 5η νίκη στο ΓΣΠ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται εντατικά για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Cyprus League, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (16/09) στο ΓΣΠ.


Αντίπαλος αυτή τη φορά είναι η ΑΕΚ Λάρνακας, και η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας στοχεύει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που θα δώσει επιπλέον ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Μέχρι στιγμής, η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει αήττητη στο ΓΣΠ, έχοντας δώσει τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια (κόντρα σε Τορπέντο, Φέχερβαρ, Ζίρα) και έναν αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα θέλει να διατηρήσει αυτό το αήττητο σερί και απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία καθοδηγείται από τον Χένινγκ Μπεργκ.

Από την αρχή της σεζόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ότι διαθέτει το ρόστερ και τις δυνατότητες για να ανταποκριθεί σε μεγάλα ντέρμπι, και τη Δευτέρα θέλει να εκμεταλλευτεί για ακόμα μια φορά την έδρα της και τη δυναμική υποστήριξη των φιλάθλων της.

Με τον πήχη να έχει τοποθετηθεί ψηλά φέτος, κάθε αγώνας στο ΓΣΠ (και όχι μόνο) θεωρείται κρίσιμος για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτηση του τίτλου.