Home FEATURED Ξανά κόντρα στον Χένινγκ Μπεργκ και με «φάρο» την τελευταία «μονομαχία»

Ξανά κόντρα στον Χένινγκ Μπεργκ και με «φάρο» την τελευταία «μονομαχία»

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα (16/09) την ΑΕΚ Λάρνακας, της οποίας στον πάγκο βρίσκεται ο πρώην προπονητής της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεθεί αντιμέτωπη με ομάδα που είναι υπό την καθοδήγηση του Νορβηγού τεχνικού, καθώς το ίδιο συνέβη και την σεζόν 2022/2023, όταν ο Μπεργκ ήταν προπονητής της Πάφος FC.

Κατά τη σεζόν 2022/2023, η ΟΜΟΝΟΙΑ έζησε όλες τις πιθανές εκβάσεις στα παιχνίδια της με την Πάφο του Μπεργκ. Στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος ηττήθηκε με 3-0, στο δεύτερο εξήλθε ισόπαλη 0-0, ενώ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό το ματς, στις 2 Απριλίου 2023, ήταν και το τελευταίο του Μπεργκ ως προπονητής της Πάφου, καθώς ακολούθησε η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Τώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τον Μπεργκ, αυτή τη φορά ως προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας, με την ομάδα μας να έχει ως στόχο να επαναλάβει τη νίκη της τελευταίας “μονομαχίας” τους και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα.