Home TOP NEWS Δεν βρίσκεται στην καλύτερη του φόρμα

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη του φόρμα

Ο Γουίλι Σεμέδο πράγματι φαίνεται πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση, κάτι που έχει παρατηρηθεί και στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.


Ο ποδοσφαιριστής μας ως γνωστόν είχε τραυματιστεί με την ΑΕΛ κάτι που τον ανάγκασε να μείνει εκτός με τον Άρη Λεμεσού, στην συνέχεια ακολούθησε η διακοπή και τον είδαμε να επιστρέφει στην ενεργό δράση στο παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΠ και στην Χαρτς ωστόσο και στα δύο ματς η απόδοση του κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Το σημαντικό απ’εδώ και πέρα είναι ο Σεμέδο να παραμείνει συγκεντρωμένος και να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και την ίδια ώρα ο προπονητής και γενικότερα το τεχνικό επιτελείο να δουλέψει μαζί του για να τον επαναφέρει εκεί που τον ξέρουμε και στην καλύτερη του φόρμα.

Ο Σεμέδο την περσινή σεζόν, αλλά και στις αρχές της φετινής έχει αποδείξει τις ικανότητές του, δεν είναι ασυνήθιστο για παίκτες να περνούν περιόδους κάμψης, ωστόσο θα πρέπει να βρει άμεσα τα πατήματα του για να βοηθήσει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.