Home TOP NEWS Δημητρίου: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα παίζει για να κερδίσει, με αυτή τη νοοτροπία...

Δημητρίου: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα παίζει για να κερδίσει, με αυτή τη νοοτροπία πάμε και στην Σκωτία»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ κατά την αναχώρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με προορισμό τη Σκωτία.


Οι δηλώσεις:

«Άλλη μια πρόκληση για την ομάδα, να πάει σε μια έδρα δύσκολη, κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικά χαρακτηριστικά από το δικό μας, οπότε είναι αυτό το πως θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες του αγώνα και να προσπαθήσουμε όπως πάντα για να κερδίσουμε. Σίγουρα μετά τη νίκη μας στην πρεμιέρα, θα είναι πάρα πολύ σημαντικό αν φύγουμε με νίκη από την Σκωτία».

Για την ήττα από την ΕΝΠ κι αν επηρεάσε την ομάδα στο ψυχολογικό κομμάτι: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν το περίμενε. Προσπάθησε η ομάδα να διαχειριστεί το αποτέλεσμα αμέσως μετά την λήξη του αγώνα. Θεωρούμε ότι η ομάδα θα είναι εντάξει δεν θα επηρεαστεί, αν και ήταν ένα αποτελέσμα που δεν περιμέναμε, μας άφησε λίγο πίσω, όμως είναι ένας αγώνας μέσα από τον οποίο περιμένουμε ότι η ομάδα θα μπορέσει να μάθει αρκετά ώστε στο μέλλον να μην βρεθούμε ξανά σε αυτή την δύσκολη θέση».

Αν είναι κομβικό το παιχνίδι με την Χαρτς: «Είναι έξι αγώνες, έφυγε ο πρώτος, μας έχουν μείνει πέντε, οπότε κάθε αγώνας είναι σημαντικός, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι μετά θα έχουμε δύο παιχνίδια στο ΓΣΠ, όπου εκεί εάν η συγκομιδή μας είναι τέτοια σε αυτά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια ίσως να είναι και δύο καθοριστικά στην έδρα μας, οπότε ναι μετά τη νίκη στην πρεμιέρα θα είναι ότι καλύτερο αν καταφέρουμε να κερδίσουμε στην Σκωτία, θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα αυτού, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα παίζει για να κερδίσει. Με αυτή τη νοοτροπία πάμε και στην Σκωτία».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Ομέρ ένιωσε μια ενόχληση στην χθεσινή προπόνηση στον προσαγωγό. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος».

Για τον κόσμο: «Έχουμε φύγει περίπου 1.100 εισιτήρια, οπότε θα είναι αρκετά δυναμική η παρουσία του κόσμου, το ίδιο και στην Γάνδη. Έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που έχουμε παραλάβει από την Γάνδη και ήδη έχουμε ζητήσει την περασμένη βδομάδα να μας δώσουν επιπλέον εισιτήρια, οπότε περιμένουμε την απάντηση της γηπεδούχου ομάδας και ευχόμαστε να μας παραχωρήθει κι άλλος αριθμός διότι είναι πολύ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ οι οποίοι έχουν κλείσει εισιτήριο, έχουν κλείσει ταξιδιωτικά εισιτήρια και δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει εισιτήριο, οπότε ελπίζουμε όλοι να εξυπηρετηθούν»

«Δεν μας έχουν απαντήσει καθόλου, όμως εκφράζεται η αισιοδοξία εκ μέρους μας ότι υπάρχει δυνατότητα για να μας παραχωρηθούν επιπλέον εισιτήρια».

Για την πρώτη νίκη της Χαρτς στο πρωτάθλημα: «Υπάρχει ιδιαιτερότητα ότι έχει αλλάξει ο προπονητής και ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι που έχει παίξει αυτή η ομάδα οπότε δεν μπορείς να γνωρίζεις με σιγουριά ποιες είναι ιδέες που θα προσπαθήσει να βάλει ο προπονητής μέσα στην ομάδα. Όμως δεν αλλάζει κάτι για εμάς, έγινε η μελέτη του αντιπάλου όπως γίνεται πάντα και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».