Home TOP NEWS Η λογική λέει αλλαγές με Καρμιώτισσα!

Η λογική λέει αλλαγές με Καρμιώτισσα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην Σκωτία κόντρα στην Χαρτς, δέχθηκε την ήττα (τρίτη σερί) και έφερε εκ νέου προβληματισμό και απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας μας και φυσικά του κόσμου.


Οι «πράσινοι» που επέστρεψαν αργά το βράδυ στην Κύπρο, καλούνται να καθαρίσουν το μυαλό με ότι έγινε στους τελευταίους δύο αγώνες με ΕΝΠ και Χαρτς και να επικεντρωθούν στη νέα αγωνιστική υποχρεώση τους που θα είναι την Δευτέρα (28/10) κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι συνεργάτες του στις δύο προπονήσεις που απομένουν ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα, καλούνται να βρουν τι πάει λάθος, να το διορθώσουν, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα.

Σίγουρα για να το επιτύχει αυτό, ίσως ο Νταμπράουσκας να προχωρήσει και σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια να μένουν από δυνάμεις και να μην ανταποκρίνονται στις απαίτησεις του αγώνα, γι’ αυτό θα προσπαθήσει ο Λιθουανός να φρεσκάρει την ομάδα μας στο ματς της Δευτέρας.

Οι Αλιούμ, Γιόβετιτς, Κίτσος, Μασούρας, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Εβάντρο, Λοίζου, είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να πάρουν χρόνο στο ματς με την Καρμιώτισσα, δίνοντας ανάσες σε κάποιους άλλους και παράλληλα μπορούν να δώσουν νέα πνοή στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το σίγουρο είναι ότι, την Δευτέρα θα δούμε αλλαγές, το πόσες και ποιες θα είναι αυτές θα λάβουμε τις απαντήσεις αυτές λίγη ώρα πριν την σέντρα στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή»