Home FEATURED Νταμπράουσκας: «Έγινε προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου και αυτό με χαροποιεί»

Νταμπράουσκας: «Έγινε προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου και αυτό με χαροποιεί»


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την ήττα της ομάδας μας στην Λεμεσό από τον Άρη Λεμεσού.

Οι δηλώσεις του:

“Δύσκολο ματς που συνοδεύτηκε με ήττα για την ομάδα μας. Ο Άρης ήταν καλύτερος και κέρδισε απόψε. Στο πρώτο ημίχρονο ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση και προσπαθήσαμε να αμυνθούμε και βρήκαμε τις δικές μας ευκαιρίες, με τον Κακουλλή όμως δεχθήκαμε το γκολ.”

“Προσπαθήσαμε στην συνέχεια να ισοζυγίσουμε τον αγώνα όμως πάντα η καλοδουλεμένη άμυνα του Άρη ήταν εκεί. Έγινε προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου και αυτό με χαροποιεί.”

“Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και πιστέψαμε ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε. Στην πρώτη επίθεση του ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε το πέναλτι και έκανε το 2-0.”

Θα αλλάζατε σχηματισμό ή πλάνο αν είχατε την ευκαιρία; “Είχαμε παιχνίδι στην Ευρώπη πριν λίγες μέρες, για παράδειγμα ο Κακουλλής ήταν 50-50 αν θα αγωνιστεί καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις. Πρέπει πάντα να βλέπουμε ποιος ποδοσφαιριστής είναι διαθέσιμος και εγώ έκανα αυτό που νόμιζα καλύτερα.”

“Έχουμε καλό ρόστερ, σήμερα κάποιοι πάλεψαν αρκετά και έβγαλαν κούραση πράγμα φυσιολογικό από τα συνεχόμενα ματς όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία.”

Δύο συνεχόμενα ματς εκτός δύο ήττες είναι κάτι που σας προβληματίζει; “Ναι χάσαμε κάποια ματς εκτός έδρας όμως εμείς και στα δύο ματς προσπαθήσαμε για το καλύτερο όμως δεν με ανησυχεί αυτό. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα.”

Πως σκοπεύετε να αξιοποιήσετε την διακοπή; “Τον Σεπτέμβριο δεν ήθελα με τίποτα την διακοπή γιατί είμασταν σε πολύ καλό ρυθμό. Τώρα έχουμε ξανά αυτό όμως νομίζω τώρα μπορεί να μας βοηθήσει στο να έχουμε πιο φρέσκους κάποιους ποδοσφαιριστές μας και να δουλεύουμε περισσότερο.”