Home FEATURED Οκτώ ποδοσφαιριστές μας στην κλήση της Εθνικής τους ομάδας

Οκτώ ποδοσφαιριστές μας στην κλήση της Εθνικής τους ομάδας

Οκτώ ποδοσφαιριστές μας έλαβαν κλήση για να ενσωματωθούν με την Εθνική τους ομάδα.


ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
Οι Νικόλας Παναγιώτου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Λοΐζος Λοΐζου και Ανδρόνικος Κακουλλής ενσωματώθηκαν με την εθνική μας ομάδα των Ανδρών ενόψει των αγώνων με την Ρουμανία (Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 21:45, ΑΕΚ Αρένα) και Κόσοβο εκτός έδρας (15 Οκτωβρίου, 21:45) για το Nations League.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ
Ο Ανδρέας Νικολάου ενσωματώθηκε με την εθνική Νέων ενόψει των δύο φιλικών αγώνων απέναντι στο Ισραήλ. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας και θα αρχίσει στις 15:00 και το δεύτερο την Πέμπτη, στο ίδιο γήπεδο, στις 11:00.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ21
Ο Φώτης Κίτσος ενσωματώθηκε στην εθνική Ελλάδα Κ21 για τους αγώνες με τη Σλοβακία και την Κροατία. Ο πρώτος αγώνας είναι φιλικός και θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 16:30 και ο δεύτερος αφορά τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 και θα διεξαχθεί την Τρίτη (15/10) στις 19:00.

ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
Ο Στέφαν Γιόβετιτς ενσωματώθηκε στην εθνική της χώρας του για τους αγώνες με την Τουρκία και την Ουαλία για το Nations League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή και θα αρχίσει στις 21:45 και ο δεύτερος τη Δευτέρα την ίδια ώρα.