Home FEATURED Πατάνε σήμερα γρασίδι οι ποδοσφαιριστές μας και βλέπουν ΕΝΠ

Πατάνε σήμερα γρασίδι οι ποδοσφαιριστές μας και βλέπουν ΕΝΠ

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όσοι δηλαδή δεν κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, επιστρέφουν σήμερα (11/10) μετά το ρεπό τους έδωσε η τεχνική ηγεσία  στο «Ηλίας Πούλλος» ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΕΝΠ.


Ο τεχνικός της ομάδας μας, Βάλντας Νταμπράουσκας, θα δουλεύει τις επόμενες μέρες χωρίς επτά ποδοσφαιριστές και στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα προσπαθήσει να βελτιώσει πράγματα και αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στα προηγούμενα ματς, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη με την επανέναρξη σε Κύπρο και Ευρώπη.

Οι επόμενες προπόνησεις θα είναι σημαντικές για τον Γουίλι Σεμέδο, ο οποίος άρχισε σιγά – σιγά να ανεβάζει στροφές ώστε να μπορέσει κι αυτός να βοηθήσει με την επανέναρξη, ο Ρομάν Μπεζούς αναμένεται να αρχίσει να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και θα δούμε πως θα διαχειριστεί την περίπτωση του ο Νταμπράουσκας.

Ενόψει του αγώνα με την ΕΝΠ, ο Κακουλλής θα είναι σίγουρα εκτός, με την κατάσταση του να αξιολογείται καθημερινά, ενώ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Μάριους Στεπίνσκι που έχασε τα ματς με την ΑΕΛ και τον Άρη λόγω του ότι ήταν τιμωρημένος.