Home FEATURED Περιμένουν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους!

Περιμένουν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους!

Οι ποδοσφαιριστές Φώτης Κίτσος και Ματέους Μουσιαλόφσκι είναι οι δύο παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα με τους δύο να περιμένουν υπομονετικά την ευκαιρία τους από τον Βάλντας Νταμπράουσκας.


Ο Κίτσος είναι ήδη γνωστός στους φίλους της ομάδας από την προηγούμενη θητεία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, και η εμπειρία του τον καθιστά μια αξιόπιστη επιλογή. Είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμες «ανάσες» στον Αμίν Χαμάς, ο οποίος έχει επωμιστεί το βάρος στη θέση του αριστερού μπακ σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Από την άλλη, ο Πολωνός μεσοεπιθετικός Μουσιαλόφσκι έδωσε μια πρώτη γεύση από το ταλέντο του στον επαναληπτικό αγώνα με τη Ζίρα, όπου έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει δημιουργικότητα και κατοχή μπάλας στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Μετά την επικείμενη διακοπή, αναμένουμε αν ο Νταμπράουσκας θα ανοίξει περισσότερο το ρόστερ και θα δώσει λεπτά συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ευκαιρία τους, τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.