Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Χαρτς

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Χαρτς


Ευρωπαϊκή βραδιά απόψε για την ΟΜΟΝΟΙΑ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χαρτς στο Tynecastle Park του Εδιμβούργου (19:45-ΡΙΚ) για τη 2η αγωνιστική της League Phase.


Λίγες μέρες μετά την απρόσμενη ήττα από την ΕΝΠ στο πρωτάθλημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της μια ευρωπαϊκή πρόκληση και την ευκαιρία να βγάλει άμεσα αντίδραση. Οι τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος έχουν πληγώσει τον εγωισμό του κόουτς και των παικτών μας που θέλουν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις μέσα από το γήπεδο.

Ασφαλώς και δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Χαρτς, μια ομάδα που άρχισε άσχημα την σεζόν όμως άλλαξε προπονητή και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο.

Εμείς από την πλευρά μας μετά την εμφατική νίκη στην πρεμιέρα της League Phase επί της Βίκινγκουρ θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις των ευρωπαϊκών αγώνων και να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης μας με ένα καλό αποτέλεσμα στην Σκωτία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νταμπράουσκας δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ατζίλι και Μουσιαλόφσκι ενώ ο Γιόβετιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού ήρθε μετά την διορία για την ευρωπαϊκή λίστα.

Στα της ενδεκάδας αναμένουμε όλοι να δούμε ποιες και πόσες αλλαγές θα κάνει ο Νταμπράουσκας, αφού υπάρχουν συνεχόμενες υποχρεώσεις. Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Κουλιμπαλί και Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά θα κινείται ο Ντιουνκού και αριστερά ο Χαμάς όμως οι Μασούρας και Κίτσος είναι έτοιμοι και περιμένουν την ευκαιρία τους.

Στη μεσαία γραμμή περιμένουμε να δούμε τον Μάριτς σε ρόλο εξαριού και πιο μπροστά του τους Εράκοβιτς και Χάμπο.

Στα άκρα της επίθεσης εάν αποφασίσει να ξεκουράσει τον Σίμιτς τότε θα αγωνιστεί ο Λοΐζου δεξιά και ο Σεμέδο αριστερά ενώ στην κορυφή θα κινείται ο Στεπίνσκι.

Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Εράκοβιτς, Χάμπος, Λοΐζου (Σίμιτς), Σεμέδο, Στεπίνσκι.