Home FEATURED Πρόβλεψη ενδεκάδας με Βίκινγκουρ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Βίκινγκουρ


Έφτασε η ώρα για την ευρω-πρεμιέρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ καθώς απόψε (19:45-Cytavision) αντιμετωπίζει την Ισλανδική Βίκινγκουρ στο ΓΣΠ.


Το πρώτο εμπόδιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη νεοσύστατη λίγκα δεν αποτελεί φόβητρο όμως θα χρειαστεί να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη για να κάνει ξεκίνημα με το δεξί. Η νίκη και κυρίως η επιβλητική εμφάνιση με την ΑΕΛ έφερε νέο κύμα αισιοδοξίας στα πράσινα αποδυτήρια με τον Νταμπράουσκας να καταστρώνει τα πλάνα του για τους Ισλανδούς.

Το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Λιθουανός κόουτς ότι θα χρειαστεί να προβεί σε κάποιες αλλαγές αφού ακολουθεί σε τρεις μόλις μέρες το μεγάλο ματς με τον Άρη στο πρωτάθλημα.

Δεδομένα εκτός είναι οι τραυματίες Σεμέδο και Μουσιαλόφσκι ενώ διαθέσιμος θα είναι ο Στεπίνσκι, ο οποίος θα απουσιάζει ξανά με τον Άρη λόγω τιμωρίας. Με αυτό ως δεδομένο ο Πολωνός φορ είναι το φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού αφού ο Κακουλλής θα χρειαστεί ξανά την Κυριακή στη Λεμεσό.

Από εκεί και πέρα είναι πιθανό να δούμε και κάποιες άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ας το πάρουμα από την αρχή όμως…

Κάτω από το τέρμα θα είναι ο Φαμπιάνο, δεξιά στην άμυνα ο Ντιουνκού και αριστερά ίσως δούμε τον Κίτσο αντί του Χαμάς. Στο κέντρο της άμυνας οι ΚουλιμπαλίΠαναγιώτου είναι οι βασικοί όμως και ο Ελάντερ έχει τις πιθανότητες του να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Στη μεσαία γραμμή το σενάριο να ξεκουραστεί ο Εράκοβιτς είναι ανοικτό και την θέση του διεκδικούν οι Χάμπος και Κούσουλος. Μάριτς και Εβάντρο θα είναι οι άλλοι δύο στον άξονα.

Στα φτερά ο Λοΐζου θα πάρει την θέση του απόντα Σεμέδο και την άλλη θέση διεκδικούν οι Σίμιτς και Ατζίλι. Ο Σέρβος τράβηξε πολύ κουπί και ίσως προτιμηθεί ο Ισραηλινός για το αποψινό παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα σε σχήμα 4-2-3-1: Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου (Ελάντερ), Κίτσος, Μάριτς, Χάμπος (Κούσουλος), Εβάντρο, Λοΐζου, Ατζίλι (Σίμιτς), Στεπίνσκι.