Home FEATURED Restart στην… έδρα που πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα!

Restart στην… έδρα που πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει το απόγευμα στη Λάρνακα, όπου θα αγωνιστεί στο γήπεδο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» ενάντια στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Στο ίδιο γήπεδο που θα αγωνιστεί απόψε, η ομάδα μας σημείωσε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη για τη φετινή σεζόν, νικώντας δύσκολα τη Νέα Σαλαμίνα με 2-3, σε ένα ματς γεμάτο ανατροπές, που κρίθηκε από τα δύο καθοριστικά γκολ του Μάριους Στεπίνσκι στα τελευταία λεπτά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η νίκη με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν και η μοναδική εκτός έδρας επιτυχία μέχρι στιγμής. Ακολούθησαν οι ήττες από την Ανόρθωση, τον Άρη Λεμεσού και τη Χαρτς, δείχνοντας την ανάγκη της ομάδας για βελτίωση στα παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Απόψε, στις 19:00, οι παίκτες μας καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και να δείξουν την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να πετύχουν τη νίκη, επιστρέφοντας με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο όπου σημείωσαν το πρώτο τους «διπλό» της σεζόν και να κάνουν μια νέα αρχή για μια θετική πορεία.