Home FEATURED Σενάριο από εξωτερικό για Ντοσού και ΟΜΟΝΟΙΑ: «Έχει συμφωνήσει με τους κορυφαίους...

Σενάριο από εξωτερικό για Ντοσού και ΟΜΟΝΟΙΑ: «Έχει συμφωνήσει με τους κορυφαίους συλλόγους του κυπριακού πρωταθλήματος»

Μεταγραφικό σενάριο για την ΟΜΟΝΟΙΑ με Ζοντέλ Ντοσού σύμφωνα με δημοσίευμα που προέκυψε από το εξωτερικό (Δείτε εδώ).


Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Ο Ζοντέλ Ντοσού, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη γαλλική Σοσό, είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα εντός της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, θα επιλέξει την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το «229foot», ο επιθετικός από το Μπενίν έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο που ανήκει στους κορυφαίους του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, που κατέλαβε την τρίτη θέση την περασμένη σεζόν, συμμετέχει στο Europa Conference League και προσφέρει στον Ντοσού μια σημαντική ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, αλλά η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής αναμένεται σύντομα.

Για τον 32χρονο επιθετικό, αυτή η μεταγραφή θα μπορούσε να αποτελέσει το επόμενο «βήμα» στην καριέρα του, έπειτα από μια δύσκολη περίοδο στη Γαλλία. Με την εμπειρία του, μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για επιτυχίες σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Η χρηματιστηριακή αξία του Ντοσού υπολογίζεται στις 300.000 ευρώ, ενώ στη Σοσό λάμβανε ετήσιο μισθό 490.000 ευρώ, γεγονός που υπογραμμίζει την εμπειρία και την ποιότητά του».

Μετά από αυτό το δημοσίευμα θα περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει σε μια τέτοια μεταγραφή με την οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την επιθετική της γραμμή.