Home TOP NEWS Στην Λεμεσό με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Στην Λεμεσό με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Δύσκολη έξοδος σήμερα (06/10 | 19:00) για την ομάδα μας στην Λεμεσό, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.


Μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική κι αυτή που ακολούθησε στην Ευρώπη με την Βίκινγκουρ, η ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο έχει ανέβει στο «ζενίθ» κι αυτό θα επιδιώξουν να το εκμεταλλευτούν άπαντες και απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχεία» για να μπορέσουν να πάρουν το ζητούμενο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γνωρίζουν τη σημασία αυτού του αγώνα, καθώς μια νίκη θα δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Ο προπονητής έχει δουλέψει εντατικά με την ομάδα, εστιάζοντας σε τακτική, συγκέντρωση και πάθος, στοιχεία που θα χρειαστούν για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το στάδιο «Αλφαμέγα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για το σημερινό ματς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σεμέδο και Μουσιαλόφσκι, αλλά και ο τιμωρημένος, Στεπίνσκι. Στην αποστολή για την Λεμεσό μπήκε ο Γιόβετιτς. Το βάθος του ρόστερ θα παίξει καθοριστικό ρόλο, και οι παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν κενά αναμένεται να δώσουν το 100% για να πετύχουν τον στόχο.

Στόχος όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και τη νικηφόρα πορεία τους προς την κορυφή του πρωταθλήματος.