Home TOP NEWS Στην Σκωτία για το Restart!

Στην Σκωτία για το Restart!

Η ομάδα μας αναχωρεί σήμερα για τη Σκωτία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Χαρτς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.


Μετά τη νίκη επί της Βίκινγκουρ, που ήταν η τελευταία της επιτυχία, η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Άρη και ΕΝΠ. Το αυριανό παιχνίδι στο Εδιμβούργο αποτελεί μια ευκαιρία για να επανέλθει στις νίκες.

Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Χαρτς είναι μια έμπειρη ομάδα που θα παίξει στην έδρα της, ωστόσο, η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δείξει ότι διαθέτει το ρόστερ και την ποιότητα να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις κι αναμένουμε ότι η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο προπονητής, Βάλντας Νταμπράουσκας, δέχθηκε έντονη κριτική μετά την ήττα από την ΕΝΠ, αλλά έχει στη διάθεσή του ένα καλό ρόστερ που μπορεί να διαχειριστεί σωστά για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η σωστή τακτική, η συγκέντρωση και το πάθος από τους παίκτες θα είναι κρίσιμα στοιχεία για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από τη νίκη στη Σκωτία.

Η εμπειρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ομίλους τα τελευταία χρόνια θα της δώσει την ώθηση που χρειάζεται. Στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη League Phase, κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στη διοργάνωση.