Home TOP NEWS Θα είναι η καλύτερη αντίδραση!

Θα είναι η καλύτερη αντίδραση!

Το αποτέλεσμα απέναντι στην ΕΝΠ σίγουρα δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο, όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν πως με τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη να τρέχουν, η ομάδα πρέπει να γυρίσει σελίδα και να επικεντρωθεί στο επόμενο ματς.


Στο πράσινο στρατόπεδο η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στον αγώνα με τη Χαρτς, που θα διεξαχθεί στο Εδιμβούργο για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να φορέσει το «ευρωπαϊκό της κοστούμι» και να επιδιώξει ένα καλό αποτέλεσμα, διεκδικώντας την έβδομη νίκη της στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία και τη δεύτερη συνεχόμενη στη φάση των ομίλων.

Μια νίκη στη Σκωτία θα αποτελούσε την καλύτερη απάντηση στις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από Άρη και ΕΝΠ, δίνοντας παράλληλα ώθηση και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του Νταμπράουσκας για τη συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Η ομάδα έχει δείξει ότι διαθέτει το ρόστερ και το βάθος για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη και σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Χαρτς θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αναστροφή της κατάστασης και να επαναφέρει την ομάδα στο μονοπάτι των νικών.