Home FEATURED Το καλύτερο ήρθε στο τέλος!

Το καλύτερο ήρθε στο τέλος!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας φύλαγε το καλύτερο για το τέλος! Η ομάδα χθες ολοκλήρωσε  μια πολύ σποδαία μεταγραφή, αυτή του Στέφαν Γιόβετιτς, ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως η La Liga, η Serie A, Ligue 1 και η Premier League.


Με μια ματιά στο βιογραφικό του Στέφαν Γιόβετιτς μπορούμε να καταλάβουμε τι σπουδαίο ποδοσφαιριστή έχει εντάξει η ομάδα μας στο ρόστερ της, ο οποίος κουβαλάει στην πλάτη του πλούσια εμπειρία από πολύ μεγάλα πρωταθλήματα και υψηλή ποιότητα και σίγουρα η ένταξη του στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τραβήξει τα βλέμματα.

Τώρα μετά την ολοκλήρωση αυτή περιμένουμε τον Γιόβετιτς να δουλέψει αρκετά σκληρά στο «Ηλίας Πούλλος» μαζί με τον προπονητή και το ιατρικό επιτελείο για να μπορέσει να φτάσει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα και να μπορέσει να μιλήσει στο γήπεδο, πληγώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα η οποία και είναι η δουλειά του ως επιθετικός.

Με την προσθήκη του Γιόβετιτς, ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει στα χέρια του ένα γεμάτο ρόστερ με ποιότητα, ταλέντο και εμπειρία, στοιχεία που θα αξιοποιήσει για να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος, στους τίτλους και σε μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία.