Home TOP NEWS Τρεις ομάδες με τρεις νέους προπονητές!

Τρεις ομάδες με τρεις νέους προπονητές!


Τρεις ομάδες με τρεις νέους προπονητές είναι το σενάριο που αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτό το διάστημα, κάτι που απαιτεί αυξημένη εγρήγορση

Μετά την ήττα από την ΕΝΠ, όπου ο Αυστριακός Νταμίρ Κάναντι έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της Παραλιμνίτικης ομάδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αντιμετωπίσει δύο ακόμη ομάδες που βρίσκονται σε μεταβατική φάση προπονητικής ηγεσίας.

Αρχικά η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Χαρτς στην 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League η οποία θα έχει νέο προπονητή τον Νέιλ Κρίτσελι, μετά την αποδέσμευση του Στίβεν Νέισμιθ.

Παράλληλα, στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα, που επίσης θα έχει νέο προπονητή, καθώς μετά την αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή και την ανάληψη της Εθνικής Κύπρου, παρελθόν αποτελεί πλέον και ο Μάουρο Καμορανέζι.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τρεις ομάδες που έχουν αλλάξει προπονητές, γεγονός που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Αυτές οι αλλαγές προπονητών φέρνουν πάντα απρόβλεπτες καταστάσεις, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα μας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως αυτή που βίωσε απέναντι στην ΕΝΠ.