Η ομάδα μας αντιμετωπίζει στις 19:00 τον Σπάρτακο σε μονό αγώνα για τους «16» του κυπέλλου Coca – Cola.
Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να ξεκινήσει την εν λόγω αναμέτρηση με τους πιο κάτω έντεκα ποδοσφαιριστές.
Η ενδεκάδα: Ουζόχο,Ελάντερ, Χατζηευαγγέλου, Κίτσος, Μασούρας, Κούσουλος, Εβάντρο, Μπεζούς, Αλιούμ, Λοίζου, Νεοφύτου
Στον πάγκο: Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Μάριτς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Μουσιαλόφσκι, Χάμπος, Νικολάου, Αγγελή.


![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)







![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-100x75.jpg)

