
Τα 1000 εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Πάφο FC, στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Conference League, αποδείχθηκαν… σταγόνα στον ωκεανό για τον Πράσινο ΛΑΟ, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα εξάντλησε.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, έξω από την Green Boutique της Νήσου σχηματίστηκαν ουρές από φιλάθλους που ήθελαν να εξασφαλίσουν το πολύτιμο εισιτήριο, με κάποιους να διανυκτερεύουν στο σημείο για να αποκτήσουν προβάδισμα.
Παράλληλα, μέσω του Online Ticketing, η ζήτηση ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να έρθει το αναμενόμενο Sold Out μέσα σε λίγη ώρα.
Η ενημέρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:


![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)







![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-100x75.jpg)

