Home FEATURED Το ίδιο ξεκίνημα και… καλύτερη διαχείριση!

Το ίδιο ξεκίνημα και… καλύτερη διαχείριση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής, όπου το ερχόμενο Σάββατο (08/03) θα αντιμετωπίσει τον Αποέλ στο ΓΣΠ ως τυπικά φιλοξενούμενη.


Η νίκη απέναντι στην Πάφο FC γέμισε με αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτή την επιτυχία και να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Με την ψυχολογία στα ύψη και την αγωνιστική ώθηση που τους δίνει το τελευταίο τρίποντο, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Το πρώτο παιχνίδι με τον Αποέλ μπορεί να αποτελέσει οδηγό για την ομάδα μας. Τότε, οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν δυναμικά και μέχρι το 16ο λεπτό είχαν ήδη πετύχει δύο γκολ, θέτοντας τις βάσεις για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στο «Ηλίας Πούλλος» γνωρίζουν καλά πως ο «αιώνιος» αντίπαλος θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να αφήσει πίσω του τις πρόσφατες αποτυχίες. Ωστόσο, η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει την τύχη στα χέρια της και είναι στο δικό της χέρι να μην του επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν καλούνται να παρουσιαστούν το ερχόμενο Σάββατο με την ίδια αποφασιστικότητα, το ίδιο πάθος και τη συγκέντρωση που απαιτεί ένα τέτοιο παιχνίδι και όλοι μαζί να παλέψουν μέχρι τέλους για τη νίκη και την αναρρίχηση στη βαθμολογία.