Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος» η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί στο ΓΣΠ με 23 ποδοσφαιριστές. Έμειναν εκτός οι τραυματίες Ελάντερ, Κούσουλος και Παναγιώτου, όπως και ο ανέτοιμος Ιγκεμπρίτσεν.
Η ενημέρωση:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (30/04) αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Μιχαήλ, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Χαμάς Σίμιτς, Μουσιαλόφσκι, Χατζηευαγγέλου, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αγγελή, Νεοφύτου, Μπεζούς, Αλιούμ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.





![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



