Με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, η ομάδα μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη δουλειά της.
Μετά την αποθεραπεία της Κυριακής, σήμερα οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να ανεβάσουν στροφές, μπαίνοντας σε πιο δυνατούς ρυθμούς προπόνησης.
Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν οι Ελάντερ, Ινγκεμπρίτσεν και Κούσουλος, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τον ημιτελικό.
Ανησυχία επικρατεί και για τον Νικόλα Παναγιώτου, ο οποίος θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις ώστε να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε. Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα με την Πάφο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.





![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



