Home TOP NEWS Πλάνο για άμεση ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος»

Πλάνο για άμεση ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος»


Δημοσίευμα στο Goal του Philenews αποκαλύπτει την απόφαση της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για πλήρη ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση και μάλιστα η διοίκηση βγήκε ήδη σε προσφορές και τα έργα θα αρχίσουν με το τέλος των προπονήσεων.

Ένα πρότζεκτ που θα τρέξει άμεσα και ανεξάρτητα από την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οποίο θα περιλαμβάνει προπονητικές εγκαταστάσεις, το «Ηλίας Πούλλος» στο Γέρι θα παραμείνει σε λειτουργία για τις ανάγκες των ακαδημιών και της γυναικείας ομάδας.

Το πλάνο προνοεί τον εκσυγχρονισμό όλων των εγκαταστάσεων στο Γέρι. Σε πρώτη φάση θα γίνουν τα έργα στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές και να είναι έτοιμα μέχρι τα μέσα Ιουνίου όταν θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

Στη συνέχεια παράλληλα με τις προπονήσεις θα γίνουν τα έργα στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί το υπόλοιπο προσωπικό και το τεχνικό επιτελείο.