
Η μάχη για την 3η θέση ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην ΑΕΚ συνεχίζεται ενώ ο ημιτελικός Πάφος-Απόλλων θα καθορίσει πολλά όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Τυχόν πρόκριση του Απόλλωνα τότε θα αλλάξει τα δεδομένα αφού σε περίπτωση που κατακτήσουν το Κύπελλο οι κυανόλευκοι, η 4η θέση στο πρωτάθλημα δεν θα δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Υπενθυμίζουμε ότι αυτή την στιγμή είμαστε 4οι και ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ. Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζουμε Άρη και Αποελ ενώ η ΑΕΚ έχει να αγωνιστεί με Απόλλωνα και Πάφο.
Σε περίπτωση που η Πάφος περάσει στον τελικό τότε θα πάει και ο 4ος Ευρώπη. Η μόνη διαφοροποίηση που θα μπορεί να προκύψει σε αυτή την περίπτωση είναι εάν η παφιακή ομάδα κάνει νταμπλ. Σε μια τέτοια περίπτωση το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ θα το πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση και ο 3ος με τον 4ο θα πάνε Κόνφερενς Λιγκ.
Η ενημέρωση της ΚΟΠ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια:
Αναφορικά με τη συμμετοχή των ομάδων μας στις διοργανώσεις της UEFA 2025 – 2026, η ΚΟΠ υπενθυμίζει πως ισχύουν τα ακόλουθα:
-Η ομάδα που θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα Cyprus League by Stoiximan θα μας εκπροσωπήσει στο UEFA Champions League.
-Η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Coca – Cola, θα μας εκπροσωπήσει στο UEFA Europa League.
-Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 2η και στην 3η θέση θα μας εκπροσωπήσουν στο UEFA Europa Conference League.
Σε περίπτωση που ο Κυπελλούχος είναι και ο Πρωταθλητής της Cyprus League by Stoiximan, στο Europa League θα αγωνιστεί η ομάδα που θα τερματίσει 2η στη βαθμολογία και στο Conference League θα αγωνιστούν οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η και 4η θέση στη βαθμολογία της Cyprus League by Stoiximan.





![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



