
Ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ΚΟΠ, Δημήτρης Γρηγόρη προχώρησε σε μια σύντομη δήλωση κατά την άφιξη του στα γραφεία της ομοσπονδίας.
Λίγη ώρα πριν την συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΠ ο κ. Γρηγόρη εξέφρασε τη σιγουριά του πως θα υπάρξει και δεύτερος υποψήφιος για την προεδρία, πέρα από τον Χάρη Λοϊζίδη.
Τι είπε ακριβώς: «Σας λέω σαν είδηση πως θα υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος, αύριο μεθαύριο, σύντομα».




![Με ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα» πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2016/10/aek-arena-1-1-238x178.jpg)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



