Ο Στέβαν Γιόβετιτς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV και ρωτήθηκε για αρκετά και διάφορα, γύρω από την καριέρα του, την προσωπική του ζωή, αλλά και για την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ο Γιόβετιτς μεταξύ άλλων σχολίασε αν άλλαξε η προσέγγιση του στο ποδόσφαιρο μετά απο 20χρόνια και τόνισε ότι συνεχίζει να πηγαίνει πρώτος και να φεύγει τελευταίος στην προπόνηση, αυτό που άλλαξε είναι οτι δεν όταν πηγαίνει σπίτι είναι μόνο η οικογένεια του.
Επίσης σχολίασε το τι κρατάει προσγειωμένο εκτός γηπέδου, αλλά και για το πως διαχειρίζεται την διασημότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής ο οποιίος αγωνίστηκε στο TOP-5 συλλόγων της Ευρώπης.
Δείτε το βίντεο:
Το ποδόσφαιρο σημαίνει κάτι διαφορετικό για σένα σήμερα σε σχέση με 20χρόνια; Ίσως είναι διαφορετική προσέγγιση σου; «Όχι η προσέγγιση είναι πάντοτε η ίδια.Εξακολουθώ να πηγαίνω πρώτος στην προπόνηση και να φεύγω τελευταίος. Όμως η διαφορά είναι πως τώρα όταν πηγαίνω σπίτι μου, δεν υπάρχει κάτι άλλο παρά η οικογένεια μου».
Τι σε κρατάει προσγειωμένο εκτός γηπέδου;«Μόνο η οικογένεια μου. Μου αρέσει να είμαι με τα παιδιά μου, να παίζω με αυτά. Ο γιος μου παίζει ποδόσφαιρο κάνει και Βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη».
Πως χειρίζεσαι το γεγονός ότι είσαι διάσημος; «Τώρα είμαι μια χαρά. Όταν ήμουν μικρός δεν ήταν εύκολο να χειριστώ τα πάντα όμως νομίζω πως η μεγαλύτερη μου επιτυχία και μπορείς να ρωτήσεις όσους με ξέρουν καλά είναι πως παρέμεινα ο ίδιος. Όπως ήταν στην Μλάντοστ Ποντγκόριτσα την πρώτη μου ομάδα στο Μαυροβούνιο έτσι ήμουν και όταν ήμουν στην Μάντσεστερ Σίτι και όπουδηποτε. Δεν έχω αλλάξει παρά την επιτυχία».


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
